A honlapon fent lévő termékek eredeti alkatrészek - nem pedig olcsóbb utángyártott hamisítványok, amiket a legtöbb helyen árulnak.

Kisgép Centrum

5300 Karcag, Jókai utca 28/B
06 (70) 409-7131
Petri Mihály

Szállítási, Rendelési feltételek

Kizárólag eredeti, gyári alkatrészeket és kiegészítőket értékesítünk online. Hivatalos szakkereskedés és márkaszerviz vagyunk, mi nem foglalkozunk gyenge minőségű utángyártott, hamisított alkatrészekkel.

Ha nem biztos abban, melyik alkatrészekre van szüksége, akkor kérjen díjmentes szaktanácsadást! Ha kitölti EZT az űrlapot, akkor szakértő kollégánk a lehető legrövidebb időn belül válaszol Önnek.

A honlapon látható termékek döntő többsége az állandó raktárkészletünk részei, így akár már a következő munkanapon megérkezhet a csomag. Ugyanakkor előfordulhat az is, hogy egy adott terméket azonnal nem tudunk elküldeni, mert más vásárló már megrendelte, vagy a saját műhelyünkben beépítésre került. Minden ilyen esetben pontos szállítási időt mondunk az adott alaktrészre.

Szállítási díjak

  0-2 kg 2-5 kg 5-10 kg 10-40 kg 40 kg felett
Utánvéttel 1.590 Ft 1.690 Ft 1.890 Ft 2.190 Ft -egyedi-
Előre utalással 1.390 Ft 1.490 Ft 1.890 Ft 1.990 Ft -egyedi-

A táblázatban lévő árak az 1 munkanapos időgaranciára vonatkoznak. Ha munkanapokon 12:00 óráig leadja a megrendelést, akkor a következő munkanapon vinni fogja a Magyar Posta futára - de kérheti csomagpontra vagy postán maradóra is.

Nem szokott probléma lenne a MPL futárszolgálattal, de a maximális biztonság érdekében a kisebb termékeket bélelt borítékban, a nagyobbakat masszív kartondobozban küldjük. Az eredeti számlát mindig a csomagba tesszük.

Rendelési módok

Jelenleg kétféleképpen adhatja fel megrendelést:

  • Lépjen velünk kapcsolatba ITT és rövid időn belül válaszolunk Önnek e-mailben vagy telefonon.
  • Keresse közvetlenül szakértő kollégánkat telefonon: 70/409-7131, Petri Mihály

Visszaküldési feltételek

Amennyiben bármilyen okból nem elégedett a kapott termékkel, küldje vissza ajánlott csomagként 14 munkanapon belül sértetlen állapotban az eredeti számlával és a vevő bankszámlaszámával együtt és mi 3 munkanapon belül visszautaljuk a pénzt.