A honlapon fent lévő termékek eredeti alkatrészek - nem pedig olcsóbb utángyártott hamisítványok, amiket a legtöbb helyen árulnak.

Kisgép Centrum

5300 Karcag, Jókai utca 28/B
06 (70) 409-7131
Petri Mihály

Husqvarna alkatrész rendelés

Cégünk hivatalos viszonteladó, ezért bármilyen eredeti husqvarna alaktrészt el tudunk Önnek küldeni akkor is kedvező áron, ha esetleg nincs fent a honlapon. A készleten lévő termékeket várhatóan 2 munkanapon belül megkapja, míg egyedi rendelés esetén 7 munkanapon belül vállaljuk a kiszállítást.

Az alkatrészrendelés menete

Válassza ki a gyártót (Husqvarna), majd a kategóriát (pl. csillagkerék, bowden, stb) és keresse a pontos géptípust a listában. Általában ABC-sorrendben vagy géptípus-szám szerint növekvő sorrendben találhatóak fent a termékek a webáruházban.

Ha nem járt sikerrel, akkor használhatja a gépkereső menüpontot is, itt azonban még nem minden Husqvarna gép van kilistázva. A feltöltés folyamatos.

Ha továbbra sem találja a terméket, vagy nem biztos benne, hogy Önnek arra van szüksége, akkor lépjen velünk kapcsolatba a "Kapcsolatfelvétel" menüpontban. Itt egyúttal le is adhatja előzetes megrendelését. Ezt azt jelenti, hogy adunk Önnek egy árajánlatot, hogy az adott eredeti Husqvarna alkatrészt mikorra tudjuk beszerezni és mennyibe kerül Önnek házhozszállítva. Amennyiben kéri, úgy véglegesítheti telefonon vagy e-mailben is a megrendelést.