A honlapon fent lévő termékek eredeti alkatrészek - nem pedig olcsóbb utángyártott hamisítványok, amiket a legtöbb helyen árulnak.

Kisgép Centrum

5300 Karcag, Jókai utca 28/B
06 (70) 409-7131
Petri Mihály

Husqvarna hamisítványok

Sajnos a világ összes vezető márkanevét hamisítják, ezért a Husqvarna gépekből és kiegészítőkből is egyre több a hamisítvány. A hamisítványok nemcsak sokkal gyengébb minőségűek, de sok esetben veszélyesek és/vagy súlyosan környezetszennyezőek is.

A hamisítók és a „terítőik” tisztában vannak azzal, hogy bűncselekményt követnek el, ezért nem szívesen adnak meg lenyomozható információkat sem, pl. nem lehet üzletben átvenni.

A Husqvarna 142 hamisítvány

A Husqvarna 142 hamisítvány gépeket általában Kínában gyártják, de ismertek "román / lengyel fűrész" vagy "orosz / ukrán láncfűrész" néven is. Azt szokták mondani, hogy azért nincs garancia, mert másik országból származik, de valójában ezek illegális hamisítványok.

Ezekre nem lesz garancia, nem lesz alkatrész-utánpótlás és bármikor kiderülhet, hogy veszélyesek vagy csak „szimplán” sokkal többet fogyasztanak, mint az eredeti Husqvarna 142-es benzines láncfűrészek. Tehát az üzemeltetésük is gazdaságtalan, plusz bármikor előjöhet egy olyan gyártási probléma, ami már gazdaságosan nem javítható.

Sajnos 2016 telén ismét megjelentek azok a hirdetések, amikkel el akarják adni a sok Husqvarna 142 hamisítványt. Általában irreálisan alacsony áron kínálják őket, az eredeti gépek árának a feléért, harmadáért - esetleg még olcsóbban. Már itt el kell gondolkodjon az ember, hogy ez biztosan nem lehet igaz. Általában csak a gépről van egy pár "otthon készített" fotó, esetleg a doboz is látszik. Sok esetben a gép nem úgy néz ki, mint ami a dobozra van festve.

Mit tegyünk, hogy ne verjenek át bennünket egy hamisítvánnyal?

  1. Mindig hivatalos Husqvarna partnertől vásároljon! A megbízható cégek listáját a http://www.husqvarna.com/hu/ oldalon találja. ( Ez a honlap a karcagi Kisgép Centrum termékeit jeleníti meg. Mi hivatalos Husqvarna kereskedés és márkaszervíz vagyunk, garantáltan eredeti gépeket és alkatrészeket postázunk az ország bármely részére. )

  2. Soha ne vegyen használt gépet az eredeti papírjai nélkül. Egy régi gépnél ez természetesen nem mindig megoldható, ezért célszerű a gépet a vásárlás előtt bevinni egy Husqvarna szakszervízbe. Így nem csak az eredetiségét, de az állapotát is fel tudja méretni - általában a vételár töredékéért.

  3. Ha egyikre sincs lehetősége, akkor legalább az interneten nézzen szét alaposan. Keresse a gyártó honlapján az adott gép képét, hogy a legkisebb részleteket is össze tudja hasonlítani.

  4. Ha nem 100%-ig biztos abban, hogy eredeti gépet kínálnak fel eladásra, akkor ne kockáztasson. Nemcsak pénzveszteséggel jár (illetve sokkal rosszabb minőséget kap ugyanannyiért), de ha később szeretné eladni, akkor Ön is bajba kerülhet, hiszen a hamisítványok forgalmazása is bűncselekmény.

Röviden tehát: egy Husqvarna hamisítványt soha ne vásároljon meg! Semmi köze sincs a jó minőségű, több éven át tesztelt és fejlesztett profi láncfűrészekhez. Lehet, hogy külsőre hasonlítanak, de az anyagminőség és az összeszerelés minősége sokkal-sokkal rosszabbak. Egy eredeti termékkel Ön (anyagi és fizikai) biztonságot is vásárol, nem csak egy olyan kiváló gépet, ami könnyebbé teszi az életét.

Válasszon eredeti Husqvarna kiegészítőket, spóroljon időt és útiköltséget!

==> Az összes Husqvarna termékünk